När ni trodde att ni aldrig mer skulle få se popcorn...

Jul, Julpyssel / Jul, julfeeling, julpyssel, popcorn / Permalink / 0
...så dyker det upp bra mycket mer popcorn! Istället för att försöka vara fancy med färg och grejer så gjorde jag min första klassiska popcorngirlang! Dessa blir rätt sjysta ändå! Försök bortse ifrån att ni ser min trollhassel för hundratolfte gången och se popcornen!
 
Allt man behöver är popcorn, tråd och nål! Perfekt pyssel medan man kollar på film då det kräver noll fokus! Och så kan man ju stoppa varannan i munnen!
 
Faktum är att jag fick en till popcorn idé, utan hjälp från Pinterest, som jag nog också ska testa. Men det sparar jag lite på så att det inte blir popcorn overload!
 
Vill också passa på att säga wiihoo, jag har nu 60 följare på Instagram. Somliga glädjs i tusental, jag glädjs åt tiotalen! Gå gärna in och följ mig om ni inte gör det redan, så missar ni inte när det kommer ett nytt inlägg och hjälper mig synas lite mer! Heter julfeeling.blogg.se där också! Tack och bock på förhand! =) 

Pyssla med popcorn

Jul, Julpyssel / Julblogg, julfeeling, julpyssel, popcorn / Permalink / 0
På julfilmer så gör folk alltid fina girlanger av popcorn och idag såg jag massa fina bilder på målade popcorn på Pinterest. Utmärkt tänkte jag, och gav mig på att testa en variant där man målar insidan av popcorn. Valde en tjusig kopparfärg och tänkte att det här blir bra... Men detta vill jag säga er:
 
ÄT ERA POPCORN! 

Julklappsinslagning

Jul, Julpyssel / Jul, Julblogg, Julklapp, granar, julfeeling / Permalink / 0
Hmh..bloggläsandet har gått ned under helgen, hur kan det komma sig? Tar det som ett tecken på att folk inte önskar sig julfeeling på midsommar, who knew!? =)
 
Jag satt och frukostpinterestade och hittade idag ovanligt mycket grejer jag skulle vilja testa. Idag blev det den här klapppyntningsvarianten, utförandet är under all kritik men man förstår iallafall principen. Ett enkelt sätt att pimpa sina julklappar! Man kan använda olika papper eller julkort till att klippa ut granarna i. Ett tips är att skriva ut en gran och använda som mall, för det tog mig genant lång tid med penna och linjal att få till dessa semirisiga proportioner.  
 
Ett annat tips! Jag hade inget kartongfärgat inslagspapper hemma, så jag tänkte "aha, en papperspåse". Men nej nej nej, dont do it! Det går inte att vika ordentligt och det går inte att tejpa, tejpen fastnar inte! Jag slogs och slet för att få till den där och baksidan är ett kluster av tejp! 
Till top