Inköp

Jul, Juldekorationer / Permalink / 0
Här har vi julkulorna jag införskaffade i helgen! Visserligen rätt tjusiga helt naturellt vita men inbjuder också till våldsam och kreativ dekorering! =) Köpte 6 stycken så jag kan ju lämna någon naturell kanske... 
 
Passar även på att visa några "istappar" jag köpte för några veckor sedan! Urtjusiga! Tyvärr tappade jag en det första jag gjorde.. Väldigt karaktärsenligt men tråkigt!
 
 
 

Stora julgruppen någon gång...

Jul, Julgrupper / Permalink / 0
Detta alster gör sig inte så bra på bild, speciellt inte på superlågkvalitébild, men var helt ok i verkligheten! Även om det inte var min favoskapelse. Proppat krukan full med fakesnö och stuckit ner lite smått och gott i en bit oasis som jag sedan gömt genom att preja ner mossa runt omkring!
 
 
 
 
Idag har jag plockat bort några julkulor som hängt i en valvsöppning, så snart händer det! Men jag har även köpt några nya julkulor som man kan pyntaloss på... ska visa upp dem någon dag snart!
 

Ännu en krans

Jul, Juldekorationer, Julpyssel / Permalink / 1
Ännu en krans... här har jag öst på med en himlans massa jox. Som ni kanske sett så är det samma gamla halmkrans som hänger med från år till år. Jag bara limpistolar dit saker och sen sliter jag loss dem och gör om på nytt!
 
Ska erkännas att den såg rätt hängig ut sist jag använde den så till julen blir det kanske en ny, eller så får jag klä in hela fadderullan. 
 
Fick en märklig känsla nu ikväll.. känslan av att jag kanske ska ta och städa bort julen.. humh ska suga på den karamellen.... 
Till top