Julfilmsrecension -den sista?

Jul, Julfilmer / Jul, Julblogg, Julfilm, jul365, julfeeling, julfilmsrecension / Permalink / 0
Har idag handlat mat inför jul, gjorde det mitt på dagen för att vara smart. Det hjälpte föga! Jag fick parkera halvägsrunt stan, kriga mig fram i gångarna, köa fram till somliga varor och besöka flera butiker för att varor redan tagit slut. Har även rekat blommor till årets julgrupper. Efter dessa eskapader samt inslagning av ytterligare 7 paket så är jag helt slut och orkar inte uppbåda annat än filmrecensioner.
 
Hmh beroende på hur jag gör med denna blogg efter jul så kan detta potentiellt vara mitt sista julfilmsrecensionsinlägg.. 
 
Christmas with a view (2018)
Nej! 
 
A christmas kiss (2011)
Wendy råkar spontankyssa en främling i en hiss, vilket verkar resulterar i fjärilar i diverse magar. Men snart visar det sig att mannen är Wendys hemska chefs pojkvän. Situationen blir inte mindre komplicerad utav att hon ska hjälpa honom att dekorera sitt hem inför en julfest. Under processen så lär de känna varandra och Wendy känner mycket mer än vad hon bör. Kanske gör han också det? Men hur kommer det sig att han har inhandlat en ring till Wendys chef? You know the drill, se filmen för att få veta. 
 
Detta är en helt okej julmysgfilm i Hallmark-stuk. Det är väldigt juligt, snöigt och romantiskt. Det enda som saknas är lite magi. Karaktärerna är i vanlig ordning klssiska och skådespelarinsatsen medelmåttig, men eftersom man inte förväntar sig annat så gör det inget. Så börjar det tryta på alternativ så kan man ta sig en titt på denna! 
 
Harry Potter 
Dessa är ju inte julfilmer och detta är ingen recension. Men jag ville ta med dem för att nämna att Harry Potter är sååå mycket julkänsla för mig. Kollar på samtliga varje år inför jul, ofta medan jag pysslar eller slår in paket. Det ger mig starkare julkänsla än alla julfilmer tillsammans.  Har man inte sett dessa så rekommenderar jag att man gör det snarast, man kanske kan tycka att de första är barnfilmer men de slutar ganska snabbt att vara helt barn vänliga. Har man inte läst böckerna så lär man naturligtvis göra det snarast möjligt! =) Jag har två filmer kvar, får försöka klämma in dem under helgen.. 
 
Till top