Jultips - Jul på måfå!

Jul / Jul, Julblogg, Jultips, jul365, julfeeling / Permalink / 0
Eftersom jag återigen har misslyckats med att räkna till två så kom dagens egentliga inlägg igår! Därför behöver jag ju kompensera er med ett nytt inlägg idag så att vi hamnar i fas! Planen är att lägga upp inlägg varannan dag hela november! Och sedan ÄNNU FLER i december. 
 
Så idag får det bli ett tips i juletid! Humorgänget bakom radiosuccen Mammas nya kille, som delvis består av grabbar från Klungan, gör i år en julshow:
"Mammas nya kille - firar jul på måfå" 

Göm chokladasken, förankra julgranen i taket, dubbelkolla att du har jordfelsbrytare och glöm levande ljus för nu plingar det på dörren, Mammas Nya kille firar jul på måfå.

När Mammas Nya Kille firar jul sker det planlöst och bland de ogenomtänkta julfirarna hittar vi en skönsjungande Markko, en slumpstyrd Mirjo, en julilsken Lars Stenberg, en oefterhärmlig Thunder, en soltörstande Jessica samt Katla som trippar fram på tårna.

Ljuv musik i mina öron och mina biljetter är bokade sedan länge! Det verkar som att de kommer till Stockholm, Gävle, Luleå, Umeå, Skellefteå. Det är redan mycket fullbokat men de håller på att lägga ut en massa extra datum. Så knip en biljett fort som tusan ifall du älskar Klungan och Mammas nya kille! 

Vi ses i marschallens skugga, amen! 

 

Till top