Julfilmsrecension - The princess switch

Jul, Julfilmer / Jul, Julblogg, Julfilm, jul365, julfeeling, julfilmsrecension / Permalink / 0
Idag började jag kolla på  A christmas prince: The royal wedding , som alltså är uppföljaren till A christmas prince, men det gick inte. Det var för mycket av allt. Istället slog jag på:
 
The princess switch (2018)
Stacy är ett planeringsfreak med ett eget bageri, en dag överraskar hennes bäste vän henne med att ha anmält henne till en prestigefull bakeritävlig i det charmerande lilla landet Belgravia.  De åker dit tillsammans med hans dotter. Snart träffar Stacy den spontana men plikttyngda grevinnan Margaret, som inom kort ska gifta sig med prinsen i Belgravia. Det speciella med detta möte är att Stacy och Margret är identiska och grevinnan föreslår att de byterplats under två dygn så att hon får testa att vara en "normal person". Sagt och gjort, men föga hade de förväntat sig hur detta skulle komma att påverka deras liv.
 
Här har vi oss en riktigt solid julfilm! Omgivningarna är från början till slut juliga, snöiga och mysiga, vi har en julmagisk farbror som hjälper ödet på traven och vi har love love love... Skådespeleriet är över medel för denna typ av film och dialog samt handling är bara bitvis krystad och överdriven. 
 
Så länge man köper att två främlingar kan byta plats utan ett en person som känt en sedan skolan eller ens trolovade märker någon skillnad, så är det här en toppen julfilm! Se den
Till top