Pyntade julgranen

Jul / Permalink / 2
 
 
När jag var på stan häromdagen så passade jag även på att införskaffa lite fler julkulor. Små kulor i rött och guld på Panduro och dessa i glas med guldglitter ifrån H&M. 
 
Många andra börjar packa bort sin jul vid det här laget, men inte jag! Jag sätter dit fler kulor i min gran. Min ena gran för att vara noga.. 
 
Jag har genom åren haft en väldigt stilren, icke röd och tomtefri, jul hemma. Därför har jag utan att skämmas kunna ha kvar min jul ganska länge, även om folk började klaga när det ett år närmade sig mars och diverse julgrejer fanns kvar. Nu har vi köpt ett nytt och mycket större hus, vilket innebär att jag har kunnat ha lite olika stilar på min jul. Så i gillestugan har vi en superjulig all in jul och jag misstänker att där kommer det att få vara kvar rätt länge... 
 
#1 - - Maries strålande jul:

Vad kul med en ny julblogg :)
Jag gillar också att göra egna julkort <3
Jag älskar att du startade din julblogg på nyår, det gjorde jag också en gång i tiden. Fast jag hade bloggat om julen i min vanliga blogg innan och haft en hemsida om julen länge men hade funderat på om jag skulle ha en separat julblogg och på nyårsaftonen bestämde jag mig :)

Svar: Hej! Vad roligt med min första kommentar haha tack tack..Hoppas du är med mig på vägen mot ett juligare 2018. Har du kvar din blogg?
julfeeling.blogg.se

#2 - - Maries strålande jul:

Hej igen,
min nuvarande julblogg hittar du på den här adressen

https://mariesjulblogg.wordpress.com/

Välkommen :)

Svar: Oj vilka fina julkort du gör! Jag länkar gärna till din blogg ifall du skulle vilja länka till min. Skulle även jättegärna, när det är mer på tapeten igen, skriva ett litet inlägg om dina julkort och puffa för din blogg. All julinspiration är bra inspiration!
julfeeling.blogg.se

Till top